JapanSK KVALITET
& nordiSK design
KVALITETSSAKSE TIL ProfessionELLE.

Med en dyb værdsættelse af både tradition og innovation skaber Nordic Edge professionelle frisørsakse, der udstråler den perfekte balance mellem præcision, funktionalitet og et strejf af nordisk elegance. Hver eneste saks fremstillet af Nordic Edge er omhyggeligt designet og håndlavet af dygtige håndværkere, der besidder en dyb forståelse for den komplekse kunst inden for japansk hårpleje.

Med ypperlig opmærksomhed på detaljerne er hver eneste kurve, hver eneste klinge og hver eneste skær skarpet til perfektion, hvilket sikrer en enestående klippeoplevelse for fagfolk i frisørbranchen.

ProfessionEl Care
& GARANTI

Med vores garanti garanterer Nordic Edge, at dine saks er fri for enhver produktionsfejl, herunder håndværk og dets dele, i deres levetid. Bemærk dog venligst, at sakse, der er blevet misbrugt, ødelagt eller beskadiget af en ikke-autoriseret skærpespecialist fra Nordic Edge, eller dem der er blevet dårligt vedligeholdt, misbrugt eller slidt for meget, ikke vil være omfattet af denne garanti. For at være berettiget til garantihjælp er det yderst vigtigt at passe og vedligeholde dine saks i overensstemmelse med retningslinjerne i saksplejeguiden. Eventuelle fejl eller manglende dele forårsaget af brugerens misbrug eller uforsigtighed kan/vil blive repareret eller udskiftet for brugerens egen regning.

Kontakt venligst din lokale distributør eller Nordic Edge direkte, hvis du har spørgsmål. Vores high-end saks er designet til at holde hele livet, og med korrekt vedligeholdelse og service fra Nordic Edge kan de nemt vare i mere end 25 år.